""

Köy okullarının ihtiyaçları karşılandı « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 13:01

Köy okullarının ihtiyaçları karşılandı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın Eşi Arzu Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle köy okulları ziyaretinde, öğrenci ve öğretmenleri tarafından kendisine iletilen ihtiyaç ve talepleri karşılandı.

Köy okullarının ihtiyaçları karşılandı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2023 - 17:53

Köy okullarında okuyan çocukların talebi olan kırtasiye malzemesi, kitap ve ana sınıfına giden öğrenciler için oyuncaklar temin edilerek okullara ulaştırıldı.
İstekleri yerine gelen öğrenciler, Arzu Özkan ve Vali Mehmet Ali Özkan’a teşekkür etti. Vali Mehmet Ali Özkan, öğrencilerin her türlü ihtiyaç ve taleplerinin karşılanmasının kendilerinin görevi olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel ve daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için tüm kurumlarımızla onların emrindeyiz. Her türlü eksik ve ihtiyaçlarını karşılamakta bizim görevimiz.” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.