""

Krallıkta zirvede yer aldı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 20:21

Krallıkta zirvede yer aldı

Bölgesel Amatör Ligi 6’ıncı Grup’ta mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor’un devre arasında renklerine bağladığı Cemal Deliktaş attığı 18 gol ile Bölgesel Amatör Ligi’nin en golcü ismi oldu.

Krallıkta zirvede yer aldı
Son Güncelleme :

31 Mart 2023 - 17:21

Kırmızı siyahlı ekibin Eskil Belediyespor’dan renklerine bağladığı Cemal Deliktaş, Yozgat Belediyesi Bozokspor ile çıktığı 9 müsabakada 8 kez fileleri havalandırmayı başardı. Toplam 18 gole ulaşan tecrübeli forvet oyuncusu Cemal Deliktaş, gol krallığı sıralamasında zirvede yer aldı. Yunus Emre Belediyespor’dan Enes Yıldırım ve Sebat Gençlikspor’dan Serkan Köse attığı 17 gol ile, Yozgat Belediyesi Bozokspor’un sezon başında transfer ettiği ve devre arasında Karabük İdmanyurdu ile anlaşan Ercan Kuruçay ile Burhaniye Belediyespor’dan Kadir Kaya attığı 16 gol ile Cemal Deliktaş’ı takip ediyorlar. Bu sezon Yozgat Belediyesi Bozokspor forması altında toplam 8 gol kaydettiğini hatırlatan Cemal Deliktaş, kal üç müsabakada da rakip fileleri havalandırarak bu sezonun gol kralı olmayı hedeflediğini söyledi.
Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19