""

Kurum müdürleri kahvaltıda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:05

Kurum müdürleri kahvaltıda bir araya geldi

Yozgat’ta görev yapan kurum müdürleri kaynaşma ve tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Kurum müdürleri kahvaltıda bir araya geldi
Son Güncelleme :

07 Ocak 2017 - 7:00

Müdürlüklerde yaşanan ve yaşanabilecek sorunların masaya yatırılması için başlatılan sabah kahvaltısı programının ilki İl Özel İdaresi ev sahipliğinde yapıldı. Programa, Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır’ın yanı sıra Yozgat’ta görev yapan kurum müdürleri katıldı. Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, burada yaptığı konuşmada, toplantının amacının dostluk, sevgi, kaynaşma, tanışma, sorunların dile getirilmesi olduğunu söyledi.
Yozgat’ta bu güzel örneğin ilkini yaptıklarını belirten Çakır, bu günden sonra her ayın ilk haftasının Cuma sabahı bu toplantıyı sürekli yapacaklarını kaydetti. Bir dahaki toplantı ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Şubat ayında yapılacağı ifade edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.