""

Lekesiz, aday adaylık başvurusunu yaptı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:33

Lekesiz, aday adaylık başvurusunu yaptı

Yozgat’ta daha önce yaklaşık 4 yıl AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevinde bulunan ve görevde bulunduğu süre içerisinde yapılan seçimlerde başaralı çalışmaları ile göz dolduran Harun Lekesiz, AK Parti Milletvekili aday adaylık başvurusunu İl Başkanı Celal Köse’ye teslim etti.

Lekesiz, aday adaylık  başvurusunu yaptı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

Partili ve sevenlerinin yoğun katılımı ile adaylık müracaatını yapan Harun Lekesiz, burada yaptığı konuşmada, 2013 Yılı Kasım ayında İl Başkanı olarak görevlendirildiğini hatırlatarak, o dönemde 17/25 Aralık süreci, 30 Mart yerel seçimi, referandum, Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran, 1 Kasım ve 16 Nisan Referandumlarında hizmet etme onurunu yaşadığını söyledi.
AK PARTİNİN HER KADEMESİNDE
GÖREV ALDIM
Lekesiz, “ 2001 yılında milletimizin umudu olarak kurulan ve geride bıraktığımız süreç içerisinde de bu umudu her daim taze tutmayı başarabilmiş bununla beraber birçok olağanüstü süreci milletimizden aldığı güçle geride bırakan bu partide bir nefer olarak hizmet etmiş olmamanın onurunu gururunu yaşamış kardeşinizim. Partimizin kurulduğu günden itibaren her kademesinde görev aldım.”dedi.
SEÇİMLERDE 14 İLÇE BELEDİYESİNİN 13’NÜ ALMA
MUTLULUĞUNU
YAŞADIK
4 yıllık il başkanlığı döneminde yapılan seçimlerde Yozgat’ın oy oranını hep artırdıklarını ve Türkiye sıralamasında ilk 5’lerin ilk 7’lerin içerisinde olduklarını vurgulayan Lekesiz, “ 2013 Kasım’da il başkanı olarak görevlendirildim. 17-25 Aralık sürecini il başkanı olarak yaşadık. 30 Mart yerel seçimleri Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan referandumlarını ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda ekibimize il başkanı olarak hizmet etme onurunu yaşadım. İl Başkanlığı görevinde Yozgatlı hemşerimizle dava arkadaşlarımızla bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. 30 Mart yerel seçimlerinde 14 ilçenin 13’nün belediye başkanlığını alma mutluluğunu da yine birlikte yaşadık. Yine bu binada bu caddelerde bu sokaklarda bu meydanlarda 15 Temmuz’da milletin iradesine kast etmek isteyen hainlere karşı hep beraber geçit vermeyeceğimizi gür bir nidayla ortaya koyduk.”diye konuştu.
YENİ HÜKÜMET
MODELİ İLE
MİLLETİMİZE HİZMET DAHA ETKİN
KULLANILABİLECEK
Yeni hükümet modeli ile millete hizmetin daha etkin kullanılabileceğini vurgulayan Lekesiz, “Yeni hükümet modeli ile beraber prangalardan kurtulan ve gerçek potansiyelini milletimize hizmet için daha etkin kullanabilecek bir Türkiye modeli ortaya çıktı. Yarına daha güçlü daha emin adımlarla yürüyebilecek bir Türkiye işte bu Türkiye’nin güçlü yürüyüşüne yakinen şahit olmak düşüncesiyle milletvekilliği aday adayı olmaya karar verdim. Bu süreçte tarafımızın da belli olması gerektiğini düşündüm tarafımın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğumu teyit etmek içinde aday adayı olmaya karar verdim. 4 yıl partimize il başkanı olarak hizmet ettim bu süreç içerisinde bir siyasi deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum. Bu vesile ile adaylığımın ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Celal Köse’de kendisinden önce 4 yıllık başkanlık görevini başarıyla sürdüren Harun Lekesiz’in aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak “Harun Başkanımızın il başkanlığı döneminde partimize ve teşkilatımıza büyük hizmetleri olmuştur. Bu vesile ile kendisini bir kez daha tebrik ediyor, milletvekilliği aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.