""

Lise öğrencilerinden “Savaşın Çocukları” Resim Sergisi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 10:29

Lise öğrencilerinden “Savaşın Çocukları” Resim Sergisi

Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi 11. sınıf öğrencileri, dünya gündeminden düşmeyen İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına dikkat çekmek ve savaşa duyarsız kalmamak adına “Savaşın Çocukları” temalı yağlı boya resim sergisi Eski Askerlik Şubesi binasında açıldı.

Lise öğrencilerinden “Savaşın Çocukları” Resim Sergisi
Son Güncelleme :

08 Aralık 2023 - 18:07

Öğrenciler tarafından yapılan resimlerde, savaşın ortasında kalmış çocukların duygusal anları ve yaşadıkları zorluklar anlatılıyor.
Serginin açılışına katılan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilere, Filistin’de yaşananlara duyarlılık göstermelerinden dolayı teşekkür etti.
Altınkaynak, “Bütün çocukların mutlu olması gerektiğini düşünüyorum. Hiçbirimize Allah böyle acılar yaşatmasın, dünya barış içinde yaşasın. Duyarlılık göstererek bu resimleri yapan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul müdürümüze ve onlara destek olan velilere teşekkür ediyorum.” dedi. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.