""

lll. Uluslararası Bozok Sempozyumu bugün başlıyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:22

lll. Uluslararası Bozok Sempozyumu bugün başlıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Sorgun Belediyesi iş birliğiyle 3 – 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “III. Uluslararası Bozok Sempozyumu “ bugün başlıyor.

lll. Uluslararası Bozok  Sempozyumu bugün başlıyor
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek sempozyuma yurtiçi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen katılacak. Yozgat ve çevresinin geçmişten günümüze sosyo-ekonomik durumu, kırsal göç ve bölgesel kalkınma, yerel ekonomik gelişmenin şehir kültürüne etkileri, sağlık ekonomisinin bölgesel durumu, üniversite-şehir ilişkilerinin ekonomik analizi, tarımsal faaliyetler ve istihdam olanakları, bölgesel kalkınmaya yönelik somut öneriler, bölgedeki endüstriyel faaliyetler ve onlardan kaynaklanan ekolojik sorunlar, yerel ve ulusal basında bölgesel kalkınmayla ilgili yayımlanmış haberler ve bu haberlerin çözümlemeleri gibi konular yaklaşık 160 akademisyen, bilimsel çalışmalarının sonuçlarını 192 adet bildiri ile paylaşacak.
İki gün sürecek sempozyumun, 52 oturum ve eş zamanlı 8 ayrı salonda devam edeceği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.