""

’Madde Bağımlılığı’ Eğitimi Verildi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:27

’Madde Bağımlılığı’ Eğitimi Verildi

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından muhtarlara uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verildi. Müdürlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, merkezde görev yapan muhtarlar katıldı.

’Madde Bağımlılığı’ Eğitimi Verildi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Elif Bilge Özkan tarafından, gençleri uyuşturucu maddelerden uzak tutmanın yolları, madde bağımlısı bir insana nasıl yardım edilir ve bağımlının topluma kazandırılması konuları anlatıldı.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Madde bağımlılığı ile mücadele de Valiliğimiz başta olmak üzere ilgili kurumlar sorumluluklarını yerine getirmektedir. İşbirliği içerisinde yürütülecek çalışmalarla bu sorunla mücadelenin başarılı olacağının altını çizmek istiyorum. Mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın sözcüsü olan muhtarlarımızla toplantı yapmanın, oradaki halka ulaşmanın en doğru yolu olduğunu biliyoruz. Toplumun geleceğini, gençlerimizin geleceğini karartabilecek kötü alışkanlıklarla mücadele için de bilgilendirmelerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.