""

Mali Müşavirler iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:10

Mali Müşavirler iftarda buluştu

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde muhasebeci ve mali müşavirler buluştu.

Mali Müşavirler iftarda buluştu
Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 7:00

Çamlık Galata Otelde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Sibel Yıldırım, Yozgat Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Salih Karacabey,Eski Ekonomi Bakanı TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Masum Türker,Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçaslan,Vergi Dairesi Müdürü Özcan Cerrah, Milli Emlak Müdürü Mesut Oğuz, Gelir Müdürü Selami Erkoç, SGK Müdürü Bilal Keskin, İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık, BBP İl Başkanı Kemal Korkmaz, Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, Başkan Yardımcısı Ferhan Akçinloğlu, Genel Sekreter Harun Evcimen ve davetliler katıldı.
Odanın Genel Sekreteri ve Mali Müşavir Harun Evcimen, yaptığı açılış konuşmasında iftara katılan konuklarına teşekkür ederek, geleneksel hale getirdikleri iftar programı ve bundan sonrada düzenleyecekleri farklı etkinliklerle yine meslektaşları ile bir araya geleceklerini söyledi.
SMMMO Başkanı Ahmet Bulut’ta, ramazan ayı dolayısıyla önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda meslektaşları ile iftar programında bir araya geldiklerini ifade etti.
Başkan Bulut, “Ramazan ayı manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor. Bugün birada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum.
Bizleri kırmayıp davetimize katılan Sayın Vekilimiz Yusuf Başer, milletvekili adayımız Sibel Yıldırım, siyasi parti il başkanlarımız ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Oda olarak düzenleyeceğimiz farklı etkinlikler de siz değerli meslektaşlarımızla bir araya gelmeyi planlıyoruz.
Bu vesile ile tekrar katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de, SMMMO’ya böyle bir iftar programı düzenledikleri için teşekkür etti.
Başer, “Ramazan birlik, beraberlik, paylaşma ve bereket ayı. Bunu en iyi şekilde hissediyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında her akşam farklı ilçemizde yada farklı iftar programında oluyoruz.
Bu kapsamda Yozgat SMMMO’mızın daveti üzerine bugün burada bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum. İlçelerimizden ve farklı yerlerden katılımın olması birlik beraberlik adına SMMMO’nun dayanışma örneğini de gözler önüne seriyor. Bu vesile ile Sayın Oda Başkanı Bulut ve şahsında değerli üyelerine böyle bir iftar programı düzenledikleri için teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.