""

Mezuniyet töreninde Sarıkaya rüzgarı esti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:37

Mezuniyet töreninde Sarıkaya rüzgarı esti

Bozok Üniversitesi 11. Bahar Şenlikleri ve mezuniyet töreni etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Mümin Sarıkaya verdiği muhteşem konserle sona erdi.

Mezuniyet töreninde Sarıkaya rüzgarı esti
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2018 - 7:00

Bozok Üniversitesi Öğrencilerinin mezuniyet sevincini taçlandırdığı dev konsere, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Şenol Akın, fakülte dekanları, il müdürleri öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Sesi, farklı yorumu ile müzik severleri kendine hayran bırakan Mümin Sarıkaya ’yı çok daha yakından izleyip, dinleme fırsatı bulan öğrenciler birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek coşkunun zirveye tırmanmasına yardımcı oldu. Sarıkaya kendisini dinlemeye gelen üniversite gençliğine unutulmaz bir gece yaşattı. Sınavlarla geçen yoğun bir akademik dönemin stresini ve yorgunluğunu üzerlerinden atan öğrenciler karnaval havasında geçen bahar şenliğinin keyfini doyasıya çıkardılar.
Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey günün anısına Mümin Sarıkaya ‘ya çiçek ve plaket takdim etti. Öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey; “11.Bahar Şenliklerimiz ve Mezuniyet Törenimiz büyük bir coşku içerisinde geçti. Etkinliklerimizi bugünde Mümin Sarıkaya konseri ile taçlandırdık. Sizler her şeyin en iyisi ve en güzeline layıksınız. Yarınınız bugünden daha güzel olsun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.