""

MHP aday adayı Okur: Bugün dünden daha güçlü olmak zorundayız « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:13

MHP aday adayı Okur: Bugün dünden daha güçlü olmak zorundayız

MHP aday adayı Okur: Bugün dünden daha güçlü olmak zorundayız
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2018 - 7:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili aday adayı Osman Okur, ülke olarak bugün dünden daha fazla üretken olunması gerektiğini belirterek “Bugün dünden daha fazla üretmeli, daha fazla okumalı, daha fazla milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalı, geliştirmek için canla başla çalışmalıyız.”dedi.

MHP Milletvekili aday adayı Osman Okur, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okur, “Bilindiği üzere kutsal davamız “Birlikten kuvvet doğar” felsefesine inanan büyük komutan Metehan’a, özgürlüğünden hiçbirzaman vazgeçmeyen Kürşat ve kırk çerisine, Avrupa’yı   kılıcıyla dize getiren Atilla’ya, Anadolu kapılarını bizlere açan Alparslan’a, Bizansı İstanbul surlarına gömen Fatih Sultan Mehmet Hana, Anadolu topraklarını bize yurt eden isimsiz nice kahramanın kanıyla canıyla nakşettiği kutsal inanç, cesaret ve fedakarlığa  dayanmaktadır. Şahsım; siyasi düşünce ve özgürlüğün her ortamda Yozgat’ımızın aydınlık geleceğine bir nefer olabilmek için düşünmüştür. Şimdi içimizde var olan ve kökü geçmişimize dayanan potansiyeli harekete geçirme zamanıdır. Kültürümüzün öz değerlerini koruyarak ve geliştirerek çağı yakalama zamanıdır. Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimini artırmak için her türlü fedakarlığı yapma zamanıdır.Yol meseleleri kat edebilme liyakati gösterebilecek olanlarındır. Bu yola reva olmuş bu kadronun yolu bahtı açık olsun. Rabbim utandırmasın Cenabı Allah hareketimize nefes versin can versin.  Bu duygu ve düşüncelerle davasına, liderliğine, bilgeliğine inandığım; milletin bekasını her türlü kişisel çıkarların üstünde tutan; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisinden 24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçimlerinde partimden Yozgat milletvekilliği aday adaylığımı kamuoyuna ilan ediyorum. Sahsım ve partim adına teşekkür ediyor Yozgat’ımıza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ferhat Altan’da milletvekili aday adayı Osman Okur’a başarı dileklerinde bulundu. Başkan Altan, “24 Haziran  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri Yozgat’ımıza ülkemize, ülkücü harekete ve milli iradenin sembolü milli ittifaka gönül vermiş bütün vatandaşlarımızın hayrına olacağı inancını taşıyoruz. Bu kapsamda bütün teşkilatlarımızla, aday adaylarımızla birlikte ilimizde ve ülkemizde partimizin rekor bir oyla 24 haziran seçimlerinin sonuçlanacağına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile Sayın Okur ve diğer bütün aday adayları arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.