""

MHP Adayı Sedef: Her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:04

MHP Adayı Sedef: Her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, MHP olarak halkla iç içe olduklarını belirterek, dün olduğu gibi bundan sonrada vatandaşların her zaman hizmetinde olacaklarını söyledi.

MHP Adayı Sedef: Her zaman  vatandaşımızın hizmetindeyiz
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2018 - 10:13

24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için Yozgat’ta sahaya inen ilk parti MHP oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, ilde esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafların sorun ve isteklerini dinledi. Ziyaretlerde esnafların yakın ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Sedef, kendisine gösterilen samimi ilgiden duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.
Gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Adayı Sedef, “Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin ilimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. MHP olarak 24 Haziran’da Yozgat’ta birinci parti olarak çıkacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Ben ve aday arkadaşlarımız, partimizin tüm teşkilatları ile bunu başaracağız. Şuan sahaya inen ilk parti olarak çalışmalarımıza start verdik. Ziyaretlerimizde esnaflarımızın yakın ve sıcak ilgisi ile karşılaşmamız bizleri ayrıca memnun etti. Zaten Yozgat’ta yaşayan birisi olarak halkımızla sürekli bir aradayız, zaman zaman farklı ortamlarda da bir araya gelerek sohbetler ediyoruz. 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimini çok önemsiyor ve buna göre bir seçim çalışması yürüteceğiz. Aday arkadaşlarımızla, aday adayı arkadaşlarımızla kısacası tüm parti teşkilatımızla birlik beraberlik içerisinde Yozgat’ta MHP’yi yeniden şaha kaldıracağız. Buna yürekten inanıyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.