""

MHP Adayı Sedef, seçim çalışmalarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:26

MHP Adayı Sedef, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 1.Sıra adayı İ. Ethem Sedef, beraberinde MHP İl Başkanı Ferhat Altan ve parti yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat Sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

MHP Adayı Sedef, seçim  çalışmalarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için Merkez, ilçe ve köylerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef, Yozgat 100.Yıl Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflardan destek istedi.
Ziyaretlerde esnafların samimi ilgisi ile karşılaşan Sedef, vatandaşların desteği ile Yozgat’ı Ankara’da mecliste kendilerinin temsil edeceğini söyledi. Sedef, “Halkımızın içerisinde yetişen birisi olarak Yozgat’ımızdan hiçbir zaman kopmadım. Şu kısa süre içerisinde başladığımız seçim çalışmalarında şunu gördüm, herkes kendi yakını, bir kardeşi gibi görerek beni bağırlarına bastı. Önemli olanda bu samimi yaklaşım ve temiz duygulardır. Allah nasip ederde Meclise gittiğimiz takdirde kapımız sonuna kadar vatandaşlarımıza açık olacak. Hemşerilerimizin bir sorunu, sıkıntısı olduğunda günün her saatinde telefonla arayarak taleplerini iletebileceklerdir. Zaten evimiz Yozgat’ta ve meclis dışında sürekli yine memleketimizde vatandaşlarımızın içinde olacağım. Kimin bir sorunu varsa kendi sorunumuz gibi görerek biran önce çözüme kavuşmasını sağlayacağım. Vatandaşlarımız klasik bir milletvekili değil, ilgilenen, çözüm üreten ve daima vatandaşının yanında olan ve güvenlerine layık olan bir milletvekili görecekleridir. Bu yüzden Yozgat’ımız için ülkemiz bütün hemşerilerimizin desteğini istiyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.