""

MHP Adayı Sedef, Yozgat halkının bayramını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:36

MHP Adayı Sedef, Yozgat halkının bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada Yozgat halkının bayramını kutladı.

MHP Adayı Sedef, Yozgat  halkının bayramını kutladı
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 7:00

Bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı müstesna günler olduğunu vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef, “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın hazzını yaşamaktayız. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, müstesna günlerdir.”dedi.
TÜRK MİLLETİ HER YIL OLDUĞUGİBİ BU RAMAZAN AYINDA DA DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERMİŞTİR
Türk, toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özelliğinin birlik beraberlik adına paylaşma ve dayanışma duygusunun yaşanması olduğunu vurgulayan Sedef, “Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiş ve yardıma muhtaç insanımızın her zaman yardımına koşmuştur. Bu vesile ile bayramın ülkemize ve Yozgat’ımıza, huzura, dostluğa, barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması diliyorum.”temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.