""

MHP’de Ethem Sedef liste başı oldu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:20

MHP’de Ethem Sedef liste başı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday listesi gecenin geç saatlerinde belli oldu. 

MHP’de Ethem Sedef liste başı oldu
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 11:59

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday listesi gecenin geç saatlerinde belli oldu.  MHP Yozgat milletvekilliği adaylığında listenin birinci sırasında Ethem Sedef yer alırken, 2.sıra Yusuf Mertoğlu, 3.sıra Osman Gözan ve 4. Sıra  Ahmet Özbek isimlerinden oluştu.

Küçük yaştan itibaren partinin her kademesinde görev alan İ. Ethem Sedef’in Yozgat’ta liste başı olması teşkilat bazında ve kamuoyunda sevinçle karşılandı. Çocukluk döneminden beri teşkilatın içerisinde yer alan,  Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve son olarak İl Başkanlığı görevinde bulunan Sedef, 24 Haziran seçimlerinde partisinin Yozgat birincisi sıra milletvekili aday adayı oldu.

Partisinin zor dönemlerinde dik duran, ayrıştırıcı değil birleştirici tutum ve davranışıyla ve Bahçeli’ye olan sadakati ile göz dolduran Sedef’in liste başı olması parti teşkilatında ve kamuoyunda da olumlu bir hava yarattı.

Aday adayları ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde hareket MHP teşkilatı, adayların belirlenmesiyle birlikte 24 Haziran seçiminde izleyecekleri yol için şimdiden stratejilerinin belirlemeye başladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.