""

MHP’den 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:58

MHP’den 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP’den 3 Mayıs  Türkçülük Günü mesajı
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Başkan Altan mesajında, “İç ve dış tehdit kanallarının genişlediği, milli birlik ve beraberlik iradesinin beka düzeyinde tartışmaya açıldığı, millet ve milliyetçiliğin karşı taarruzlarla değersizleştirilmeye çalışıldığı bir dönemde 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyoruz.”dedi.
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAKSIZLIĞA
BASKIYA ZULME TESLİM
OLMAMIŞLARDIR
Türk milliyetçilerinin, yaşadıkları her devirde, bulundukları her zeminde, baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmediğini vurgulayan Altan, “Türk milletinin üzerinde dolaşan kara bulutların her tarafı sarmaya ve kaplamaya başladığı bir dönemde, milliyetçiliğin bayram gününü idrak etmek elbette önemli ve anlamlıdır. 3 Mayıs 1944 tarihi Türk Milliyetçileri için önemli ve unutulmaması gereken bir tarihtir. Bu açıdan her türlü saygı ve takdire müstahak olduklarını mücadele disiplinleriyle, ahlaki tutarlıklarıyla, istikrarlı ve iddialı hayatlarıyla da göstermişlerdir. Biliyoruz ki, Türk milliyetçiliği devletimizi kuran yüksek fikrin ve bağlanışın adıdır. Yine biliyoruz ki, Türk milliyetçiliği milletimizi kurtaran inanmışlığın, geleceğimizi kurgulayan irfanın karar ve kader mihveridir.Türk milliyetçileri dağılmanın ve parçalanmanın karşısındaki emniyet, gerilemenin ve küçülmenin önündeki bariyer olarak hep bir adım önde olmuş, hep bir umut adası olarak var olagelmiştir.Bu vesilerle ‘ 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyor, Ötügenden Selenge Nehrine, Kafkaslardan Balkanlara, Kırım’dan Telafer’e ve dünyanın her neresinde Türk yaşıyor ise hepsine selam ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.