""

MHP‘li Mertoğlu: İlimize daha iyi hizmet için aday adayı oldum « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:04

MHP‘li Mertoğlu: İlimize daha iyi hizmet için aday adayı oldum

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den aday adayı Yusuf Mertoğlu, Yozgat’a daha iyi hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

MHP‘li Mertoğlu: İlimize daha  iyi hizmet için aday adayı oldum
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2018 - 7:00

MHP Yozgat Milletvekili aday adayı Yusuf Mertoğlu, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Mertoğlu, Yozgat’a ve millete hizmet için aday adayı olduğunu belirterek, ülkeye daha iyi hizmetin MHP iktidarı ile geleceğini söyledi.
2009-2014 döneminde MHP’den Çadırardıç Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Mertoğlu, amacının Yozgat halkına ve ülkeye daha iyi hizmet etmek olduğunu vurguladı. Mertoğlu, “Aldığım eğitim, edindiğim tecrübe ve ülkeme olan derin sevgimin ifadesi olarak Allah nasip ederse milletvekili olmak ve asıl olan Türk milletine hizmet etmektir” diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Mertoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.