""

MHP’li Sedef: Bütün Yozgatlı hemşerilerimizin oyuna talibiz « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:57

MHP’li Sedef: Bütün Yozgatlı hemşerilerimizin oyuna talibiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 1.sıra adayı İ. Ethem Sedef, Yozgat’a ve Yozgatlıya hizmet için aday olduklarını belirterek, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde bütün Yozgatlı hemşerilerinin oylarına talip olduklarını söyledi.

MHP’li Sedef: Bütün Yozgatlı  hemşerilerimizin oyuna talibiz
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2018 - 7:00

Seçimler yaklaşırken partilerde seçim çalışmalarını hızlandırdı. MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, beraberinde İl Başkanı Ferhat Altan ve partililer ile birlikte Merkez ve ilçelerde yoğun bir şekilde seçim çalışması yürütüyor.
Ziyaretlerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Adayı Ethem Sedef, gösterilen samimi ilginin kendisini mutlu ettiğini belirtti.
MECLİSTE KAPIMIZ
SONUNA KADAR
HEMŞERİLERİMİZE AÇIK OLACAK
Yozgatlıların teveccühü ile meclise gittiği takdirde kapısının sonuna kadar Yozgatlılara açık olacağını vurgulayan Sedef, “Yozgat’ta, doğup büyüyen ve ticaretini her şeyini bu memlekette sürdüren birisi olarak vatandaşlarımıza sevgimizde saygımızda sonsuzdur. Beni vatandaşlarımız, bir kardeşleri, ailelerinden birisi gibi görerek bağırlarına bastılar. Bende Allah nasip ederde mecliste Yozgat’ımızı temsil etme onuruna kavuşursam, odamın kapısı sonuna kadar bütün Yozgatlı hemşerilerimize açık olacak. Hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla Ankara’da mecliste kapısını çalacakları bir kardeşleri olacak. İlimizde yaşayan birisi olarak herkes gibi şehrimizin sorunlarını en iyi bilenlerden birisi olarak bu sorunların giderilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim. Tarım ve hayvancılık şehri olan Yozgat’ımızı bu alanda gelişimini sağlayacağız. Yatırımlar noktasında ciddi çalışmalarımız olacak ve istihdam alanlarının açılmasıyla göç veren değil göç olan bir Yozgat inşa edeceğiz.”diye konuştu.
MEMLEKETİMİZİ BU MAKUS TALİHİNDEN KURTARMAK
İSTİYORUZ
“ Yozgat’ı makus talihinden kurtarmak istiyoruz” diyen Seedef, “Dileğimiz kısa zaman zarfında hemşerilerimizin gönlünü fethetmektir. Memleket meselesinde hep ön safta yer alan Yozgat’lıların her şeyin en güzeline layık olduğu kanaatindeyiz. Memleketi bu makus talihinden kurtarmak istiyoruz.
Niyetimiz halistir. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bütün Yozgatlı seçmenlerimizin oyuna talibiz. Adaylarımız genç dinamik ve kaliteden ödün vermeyen şahsiyetlerdir. Politika değil siyaset yapmak için sahadayız. Özümüzde bir, sözümüzde bir. Bahçeyi kargalar sarınca bülbüle susmak düşer deyip susmayacağız; o kutsal marşı söylemeye devam edeceğiz. Dönmedik, dönmeyeceğiz”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.