""

MHP’li Sedef’e sevgi seli devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:25

MHP’li Sedef’e sevgi seli devam ediyor

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, gittiği her yerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

MHP’li Sedef’e sevgi seli devam ediyor
Son Güncelleme :

20 Haziran 2018 - 11:00

Küçük yaştan itibaren MHP’ye gönül veren ve partisinin her kademesinde görev alan Sedef, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığından sonra Milletvekili adayı olarak birinci sıradan gösterilmesi parti teşkilatı ve Yozgatlılar tarafından oldukça olumlu karşılandı. Yozgat kamuoyu da MHP’nin ilk defa bu seçimde ayrı bir hava yakaladığı ve bununda sandığa oy olarak yansıyacağını ifade ediyor.
Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Sedef, dur durak bilmeden ilçe, belde, köy ve kurum ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Ziyaretlerinde vatandaşlara partisinin projelerini anlatan Sedef, Allah’ın izni ve halkın desteği ile mecliste Yozgat’ı MHP’nin temsil etmesi gerektiğini söyledi.
Kendisinin farklı bir vekil profili çizeceğini vurgulayan Sedef, “Ben dün ne isem bugünde ve yarında aynı kişi olarak vatandaşlarımızın arasındayım. İlimizin öncelikli sorunlarını herkes gibi bende gayet iyi biliyorum. Nerelerde eksikliklerimiz var bu sorunların giderilmesi için kafa yoracağız. Bunu sözde değil uygulamaya koyarak icraata dökeceğiz.
Vatandaşımızda artık neyin ne olduğu biliyor. Yozgat’ımızın en büyük sorununun başında işsizlik geliyor, tabi bu ülkemizin de önemli sorunu olarak göze çarpıyor. Biz bu işsizlik sorununu giderdiğimiz takdirde Yozgat’ımızda göçü önleyebiliriz. Kimse durup dururken doğup büyüdüğü şehri, ailesini bırakıp büyük şehirlere göç etmez. Yozgat’ımızın genelde milliyetçi ve muhafazakar bir yapıya sahip. Bu bakımdan bizler bugüne kadar hiçbir vatandaşımızı siyasi görüşünden dolayı dışlamadık, ayrıştırmadık. Kim ki bize partimize geldi ise elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonrada aynı şekilde 24 saat telefonumuz açık ve bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız rahatlıkla sorunlarını sıkıntılarını iletebilecekler. Ben değil biz olarak her zaman vatandaşlarımızla beraber birlikte olmaya çalışacağız. Bizim için Yozgat ve ülke menfaati her şeyden önce gelir. Bu düşüncemiz bizim ilkemizdir, dün de böyleydi bugünde ve yarında böyle olacak.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.