""

MHP’liler 3 Bin kişiye iftar verdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:13

MHP’liler 3 Bin kişiye iftar verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programda 3 Bin kişiye iftar yemeği verildi.

MHP’liler 3 Bin  kişiye iftar verdi
Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 7:00

Oldukça yoğun katılımın sağlandığı iftar programına Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, milletvekili adayları Ethem Sedef, Yusuf Mertoğlu, Osman Gözan, Ahmet Özbek, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Yaklaşık olarak 3 bin kişinin katıldığı iftar programının ardından milletvekili adayları adına konuşma yapan MHP Milletvekili adayı Ethem Sadef, birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Sedef, “İl başkanlığı olarak düzenlediğimiz iftar; tatlı bir sohbet, muhabbet içerisinde birlik ve beraberliğimizin tavan yaptığı bir buluşma oldu.
Bu mübarek ayda iftar sofranızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.