""

Milletvekili adayı Yıldırım’a sevgi seli « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:02

Milletvekili adayı Yıldırım’a sevgi seli

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Sibel Yıldırım, seçim programı çerçevesinde ziyaret ettiği Akdağmadeni İlçesi’nde de samimi duygularla karşılandı. İlçe halkı, kadın adayı bağrına bastı.

Milletvekili adayı Yıldırım’a sevgi seli
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

Milletvekili adayı Sibel Yıldırım, Akdağmadeni programında da halkla iç içe oldu. Renkli diyalogların yaşandığı ilçe ziyaretinde vatandaşlar AK Parti’de kadın milletvekili adayı görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.
AK KADINLAR ‘AK KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI İLE
Yıldırım’ın ziyaret programı Akdağmadeni İlçe Kadın Kolları Başkanım Zeynep Ünlü ve yönetim üyeleri ile gerçekleştirdiği istişare toplantısı ile başladı. Ev ortamında gerçekleşen toplantıya katılım yoğun olurken, AK kadınlar Yozgat’ta AK Kadın Milletvekili adayı ile seçime katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yıldırım, istişare toplantısının ardından Akdağmadeni Belediye Başkanı İfran Coşkun’u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
HALKLA İÇ İÇE OLDU
Ziyaret ve istişare toplantılarının ardından Akdağmadeni’nde kurulan Perşembe pazarını ziyaret eden Yıldırım, burada renkli diyaloglar yaşadı.
İlçe halkının yakın ilgisi ile karşılanan Yıldırım, kadını erkeği, yaşlısı genci Akdağmadenlilerin sevgi gösterisi ile karşılandı.
SORGUN’DA
COŞKULU AÇILIŞ
Dolu dolu geçen Akdağmadeni programının ardından Yıldırım’ın ikinci durağı Sorgun AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı oldu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile gerçekleşen programa partililer ve Sorgun halkı yoğun ilgi gösterdi.
AK KADINLARLA İFTAR
AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Sibel Yıldırım, akşam AK Partili kadınlarla iftar açtı.
Birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamının sağlandığı iftar yemeğinin ardından AK Partili Kadınlar, Sibel Yıldırım’la uzun uzun sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.