""

Milletvekili Başer: AK Parti millet iradesinden başka güç tanımamıştır « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:09

Milletvekili Başer: AK Parti millet iradesinden başka güç tanımamıştır

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren millet iradesini egemen kılmak için mücadele verdiğini belirterek, 16 yıllık AK Parti iktidarı boyunca da millet iradesinden başka güç tanımadığını söyledi.

Milletvekili Başer: AK Parti millet  iradesinden başka güç tanımamıştır
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, TBMM Genel Kurulunda “Uyum Yasaları” hakkında konuşma yaptı.
Başer, 15 Temmuz sonrası ülkemiz için her yönden çetin bir mücadele dönemi başladığını, bu zor dönemde AK Parti’nin millete rahmet, millet düşmanlarına gazap rüzgarı gibi gelen terörle mücadelesinde, güvenlik güçlerinin terör örgütlerini ezerek geçtiğini ifade etti.
Milletvekili Başer, “Darbe girişiminin akabinde Millet iradesini egemen kılmak için bir kısım muhalefet partileri tüm engelleme girişimlerine rağmen meclisimizde Anayasa değişikliğini gerçekleştirdik. Milletimizin önüne getirdik ve Anayasa milletimizin teveccühü ile kabul edildi.”dedi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Uyum yasaları konusuna da değinen Başer, “24 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değildir. 24 Haziran seçimleriyle 1699 yılından beridir sömürülen coğrafyamızın verdiği kurutuluş mücadelesinin “halkın doğrudan yönetimi ele aldığı” sistem değişikliği ile taçlanacağı ekonomiden-siyasete yerleşen tüm zehirli sarmaşıkların sökülüp atılacağı son hamlenin yapılacağı gündür.”diye konuştu.
24 HAZİRAN
SEÇİMLERİNDE FETÖ VE UZANTILARINA KARŞIDA MÜCADELE VERECEĞİZ
24 Haziran seçimlerinde yeni bir kurtuluş savaşı mücadelesi vereceklerini vurgulayan Başer, “Seçimde FETÖ ile yabancı gizli servislerle iç içe girmiş terör örgütleri ve onları siyasi parti gibi görünen uzantılarına karşı mücadele vereceğiz. İlkesiz seçim ittifakı ve Milletvekili transferleri yapıldı. Millet bu oyunu çok iyi okur ve bozar. 24 Haziran’da milletin nasıl oyun bozduğunu bir kez daha göreceğiz. Siyaset mühendislikleri ile milleti kandırdığınız günler eski Türkiye’de kaldı. Artık mertçe siyaset yapmayanlara Türk siyasetinde hayat hakkı yoktur.”dedi.
ESKİ TÜRKİYE’DEKİ GİBİ MEYDAN
BOŞ DEĞİL
“Eski Türkiye’deki gibi meydan boş değil.” diyen Milletvekili Başer, “ Şimdi artık Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan var. Milletin Partisi AK Parti var. Artık milletimiz uyanmış, vesayet odaklarını tepelemiş, iradesini eline almıştır.
AK Parti, milletin istikbalini kendi elleriyle çizeceği Yeni Türkiye’nin öncü kadroları olarak 24 Haziran’da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında milletin huzuruna başı dik ve onurlu bir şekilde çıkacak ve hak ettiği teveccühü yeniden görecektir. Bu milleti kötü oyuncular değil, samimi kadrolar yönetecektir.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.