""

Milletvekili Başer: AK Parti olarak 4 sıfır yapacağız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:00

Milletvekili Başer: AK Parti olarak 4 sıfır yapacağız

1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel seçimlerinde 4.sıradan aday gösterilen ve seçim çalışmalarındaki azmi, performansı ile adından söz ettiren AK Parti milletvekili ve Yozgat 2. Sıra adayı Yusuf Başer, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak 4 sıfır yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Başer: AK Parti  olarak 4 sıfır yapacağız
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2018 - 10:14

AK Parti Yozgat Milletvekili, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Anayasa Komisyon Üyeliği görevlerini de sürdüren Yusuf Başer, gazetemize yaptığı açıklamada, seçimlerin Yozgat’a ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
24 Haziran seçimlerinin önceki seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Yusuf Başer, “Yozgat’ımızın ve ülkemizin adeta kaderini belirleyecek geleceğimizi etkileyecek bir seçim sürecine giriyoruz. Tüm teşkilat olarak bu seçimde elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstererek Yozgat’ımızı ülke genelinde ilk sıralara taşıyacağız. Bir önceki dönemdeki seçimde il, ilçe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, bütün partili üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden, ayak basmadık yer bırakmadan çalışmıştık. Ve o çalışmanın da mükafatını da 4.Sıfır yaparak almıştık. Başarmak için önce inanmak gerekir. Ben bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimiz elimizi değil artık gövdemizi taşın altına koymalıyız. Türkiye eski Türkiye değil. Eski Türkiye mazide kaldı. Şimdi ülkemizi tekrar eski Türkiye’ye döndürmeye çalışan iç ve dış güçler, başta FETÖ ve uzantıları türlü türlü dalavere içine girdiler. İşte bu şer odaklarının hepsinin oyunları, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüsü ve tecrübesi ile bozulmuştur. Artık güçlü bir Türkiye var. İnşallah 24 Haziran’dan sonra daha da güçlü bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.