""

Milletvekili Başer, Yozgat halkının bayramını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:56

Milletvekili Başer, Yozgat halkının bayramını kutladı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, seçim çalışmaları kapsamında Yozgat’ta ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün ve partililer ile birlikte Yeniufuk gazetesini ziyaret etti.

Milletvekili Başer, Yozgat halkının bayramını kutladı
Son Güncelleme :

18 Haziran 2018 - 7:00

Yeniufuk Gazetesi Sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Başer, gazetemiz aracılığı ile Yozgat halkının bayramını kutladı.
Bayramların birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu vurgulayan Başer, “Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize ve dünya ülkelerine huzur barış refah getirmesini diliyorum. Böyle manevi günlerde yardım ve paylaşmaya toplum olarak büyük önem veriyoruz. “dedi.
“24 Haziran’da ilimiz ve ülkemiz adına adeta kader seçimi yapacağız.”diyen Başer, “Haftaya yapılacak seçimde vatandaşlarımız ülkemizin Yozgat’ımızın geleceğini oylayacak. Bu oylamada ben inanıyorum ki AK Parti büyük bir zaferle sandıktan çıkacaktır. Çünkü 16 yıldır iktidarda olan partimiz bütün iç ve dış düşmanlara ve bütün engellemelere rağmen Yozgat ve ülkemize hizmette geri durmadı. Yapılan ve yapımı devam eden yatırımları herkes görüyor. Bu hizmetlerin devamı ve ilimize şehrimize yeni hizmetlerin, yeni yatırımların devamı için AK Parti’ye ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Bizler her zaman halkımızın içinde olduk, vatandaşlarımızı seçimden seçime hatırlamadık. Seçim dolayısıyla ilçe ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgileri ve desteğini görmek bizlerin çalışma azmini ve şevkini daha da artırıyor. AK Parti hizmet üretir, yaparsa AK Parti yapar sözü, sadece sözden ibaret değil, 16 yılda yapılan hizmetlerin ve yatırımların slogana dönüştürülmüş halidir. İşte bu yüzden Yozgat ve ülkemizin AK Partiye ihtiyacı var. O yüzden halkımız 24 Haziran’da sandığa giderek istikrarın devamı için AK Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vermelerini istiyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.