""

Milletvekili Keven, vatandaşlarla buluştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 12:36

Milletvekili Keven, vatandaşlarla buluştu

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat ve Boğazlıyan İlçelerini ziyaret ederek, partilileri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Keven, vatandaşlarla buluştu
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 10:21

TBMM’deki parti ve grup çalışmalarının ardından seçim bölgelerinde ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Yozgat’ta ve Boğazlıyan ilçelerinde düzenlenen çeşitli toplantılara katıldı.

Boğazlıyan İlçesinde partisinin Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelen Milletvekili Ali Keven, muhtarlarımızla görüşerek, sorunlarını ve taleplerini istişare ettiklerini belirtti.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, “Muhtarlarımız covit filyasyon ekibinde yer aldıkları için aşı takvimine dahil edilmek istiyorlar. Sağlık Bakanlığı aşı teminini hızlandırmalı ve öğretmenler gibi muhtarlar gibi meslek gruplarını acil aşılamalıdır” dedi.

Milletvekili Keven, Muhtarlarımızı mahalle ve köylerde yapmış oldukları özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.