""

Minar: Vatandaşımız AK Parti’ye terör ve ekonomik şantajın farkında « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:03

Minar: Vatandaşımız AK Parti’ye terör ve ekonomik şantajın farkında

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, seçim çalışmaları kapsamında her gün birkaç ilçeyi ziyaret ediyor.

Minar: Vatandaşımız AK Parti’ye  terör ve ekonomik şantajın farkında
Son Güncelleme :

11 Haziran 2018 - 7:00

Öğrencilerle ve gençlerle bir araya gelen Minar, iftar ve sahur programlarına da katılıyor.
Minar, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek destek istiyor. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Minar, daha sonra seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
AK Parti İlçe Gençlik Kollarını da ziyaret eden Minar, burada gençlerle seçim değerlendirmesi yapıyor. “Yozgat’ımıza yapılan yatırımlar ortada. Şimdi daha büyük yatırımlar için yeniden AK Parti için yola çıktık” ifadelerini kullanan Minar, “AK iktidarlarımız döneminde vatandaşlarımızın hayatı kolaylaştı. Mutluluğu ve yaşam standardı arttı. Gece gündüz demeden çalışan bu kadro, aynı heyecan ile çalışmalarını sürdürecek. Bu azmi bütün vatandaşlarımızla paylaşıyoruz, tek tek ellerini sıkarak desteklerinin devamını talep ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaret ettikleri ve sohbet ettikleri seçmenin her şeyin farkında olduğunu vurgulayan Minar, “Yozgat’ımız her şeyin farkında. Türkiye’ye, terör ve ekonomik şantaja kadar her konuda saldıranların amacını çok iyi biliyor. Milletimiz bu seçimde de şantajcılara tokat atacak inşallah.” İfadesini kullandı.
Halkımız TOKİ ve ulaşımdaki yatırımlara teşekkür ediyor
AK Parti’nin son 15 yılda 845 Milyon TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yaptığını vurgulayan Minar, “Yozgat’ımız 16 yıldır Türkiye’yi ayağa kaldırmak için verdiğimiz mücadelemizde hep yanımızda oldu. Biz de vatandaşımızın yaşam standardını artırmak için yatırımlar yaptık. Halkımız TOKİ ve ulaşımdaki yatırımlara teşekkür ediyor. 15 yılda Yozgat’a ulaştırma ve haberleşme alanında 4 milyar TL yatırım yaptık. Seçmenimiz bunun farkında. Duble yollar, havalimanı, hızlı tren gibi yatırımlar, memleketimizde AK Parti’ye olan teveccühü daha da artırmış durumda. Eskiden Yozgat’a üniversite gelsin istenirdi, Bozok Üniversitemizi kurduk. Otogar yenilensin istenirdi, havalimanı temeli atıldı. Yola asfalt istenirdi, otoban konforunda duble yollar inşa ettik. Hastane yetersiz denirdi, bölgenin en büyük şehir hastanesini Yozgat’ımıza yaptık.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.