""

Minar ve Can’dan gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:50

Minar ve Can’dan gazetemize ziyaret

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan İskender Minnar ve Ayhan Can, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Minar ve Can’dan gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2018 - 7:00

Ziyarette gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre Yozgat gündemine ilişkin sohbet eden Minnar ve Can, Yozgat’a hizmete talip olduklarını bu süreçte takdiri AK Partinin ve Yozgat halkının vereceğini belirttiler.
AK Parti ile Yozgat’ın gelişme sürecine girdiğini bu hizmet kervanını süremek için kendilerinin de aday adayı olarak talip olduklarını vurgulayan Minnar, “Yozgat’ımız yapılan yatırımlarla gelişmekte olan iller sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu yatırımların ilimize gelmesinde elbette Sayın Bakanımız ve milletvekillerimizin katkısı ve desteği büyüktür. İnşallah bu yatırımların yanına yeni yatırımlarda eklenerek şehrimiz hak ettiği noktalara gelecektir. Bizler bunun çabası ve gayreti içindeyiz. 24 Haziran seçimleri gerçekten büyük önem arz eden bir seçimdir. Partimiz inanıyorum ki bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacaktır. İnşallah bizlerde yapacağımız çalışmalarla AK Partimizin seçim zaferine bir nebze olsun katkı sağlamış oluruz. Bu vesile ile milletvekili aday adaylığımızın ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”diye konuştu.
Milletvekili Ayhan Can’da benzer ifadeler kullanarak AK Parti ile Yozgat’ın ilçeleri ile birlikte yatırımlara kavuştuğunu ifade etti. Can, seçim startının verildiğini vurgulayarak, Yozgat’ta bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte canla başla çalışarak, Yozgat’ı 25 Haziran sabahı ülke genelinde ilk sıralardaki yerini alması için mücadele edeceklerini ifade etti. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili aday adayları İskender Minnar ve Ayhan Can’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.