""

Minar: Yozgat’ın çehresi AK Parti ile değişti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:08

Minar: Yozgat’ın çehresi AK Parti ile değişti

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, Yozgat’ın çehresinin AK Parti hizmetleri ile değiştiğini söyledi.

Minar: Yozgat’ın çehresi  AK Parti ile değişti
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2018 - 7:00

Minar, seçim çalışmaları kapsamında Şefaatli ilçesini ziyaret etti. AK Parti Şefaatli İlçe Başkanı Ömer Sarı ve Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak’ında eşlik ettiği ziyarette Minar, vatandaşlardan hayır dualarını istedi. Minar, ziyaretler kapsamında esnaflar odası, ticaret odası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de bir araya geldi.
Kendilerine gösterilen ilginden memnun olduklarını vurgulayan Minar, “Partimize olan sevgi, teveccüh sokakta kendini hissettiriyor. Vatandaşlarımız AK kadroları bağrına basıyor. AK Parti, görevi teslim aldığı günden beri, bayrağı düşürmeden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile ‘sırat-ı müstakim üzere yürüyerek’ hedefine varmaya çalışıyor.”dedi.
Emanetin sahibinin millet olduğunun bilincinde olduklarını, hiç akıllarından çıkarmadıklarını vurgulayan Minar, bu hassasiyetle yapılan 15 yıllık AK Parti hizmetlerinin Yozgat’ın çehresini değiştirdiğini kaydetti.
“TARIM VE
HAYVANCILIK
DESTEKLERİ HER
YIL KATLANDI”
Minar, Yozgat’ta tarım ve hayvancılık alanındaki yatırımların her yıl artarak devam ettiğini AK Parti iktidarı dönemde Yozgat’ta hayvancılık alanında yatırımların katlandığını kaydetti.
Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme hibelerinden yararlanan vatandaşların, son teknoloji ile donatılmış tesislerini açtığını vurgulayan Minar, büyükbaştan küçükbaşa, besiden süte, yemden arıcılığa kadar 15 yılda Yozgat’ta hayvancılık desteğinin 115 kat arttığını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.