""

Minik ellerden Gazze’ye umut ışığını taşıyan harçlık bağışı « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 06:58

Minik ellerden Gazze’ye umut ışığını taşıyan harçlık bağışı

Sarıkaya Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, İsrail işgali altındaki Filistinli mazlumların yardımına koştu. Minik öğrenciler, kumbaralardaki biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine göndermek için İnsani Yardım Vakfı’na teslim etti. Toplanan 30 Bin lira, İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze’ye ulaştırıldı.

Minik ellerden Gazze’ye umut ışığını taşıyan harçlık bağışı
Son Güncelleme :

02 Kasım 2023 - 17:38

Okul Müdürü Abdullah Arkan, minik öğrencilerin kocaman yürekleri ile örnek bir davranış sergilediklerini belirterek, öğrencilerinin harçlıklarından oluşan toplam 30 Bin lirayı Gazze’ye ulaştırıldığını söyledi.
Arkan, “Minik öğrencilerimiz, kocaman yürekleriyle büyük bir duyarlılık örneği sergileyerek harçlıklarını birleştirip Gazze’ye ulaştırdılar. Kötülüğe inat, biz her zaman iyilik ve merhamet temsilcisi olmayı sürdüreceğiz. Namık Kemal İlköğretim Okulu ailesi olarak, Filistin’deki mazlumlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzce düzenlenen 5 günlük yardım kampanyasında toplamda 30.000 TL toplandı. Harçlıklarıyla destek olan minik öğrencilere, gönül veren öğretmenlerimize ve velilere teşekkürü bir borç biliyoruz. Kumbarasını ve kalbindeki sevgiyi paylaşan minik yüreklere özel bir ödül verdik. Küpesini bağışlayan öğrencimize yeni bir çift küpe hediye edeceğimizi söz verdik. Türkiye güçlü olduğu sürece, tüm mazlumlar mutlu ve umutlu olacak. Allah devletimize zeval vermesin” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.