""

Minik izciler gece kamp yaptı « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 13:43

Minik izciler gece kamp yaptı

Yozgat Sakarya İlkokulu Yavrukurtlar Kümesi 37 izci ile Sakarya İlkokulu bahçesinde iki gece kamp yaptı.

Minik izciler gece kamp yaptı
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 18:26

100. Yıl Milli Bilinç parkında da minik izciler akşam kamp ateşi yakıp çeşitli etkinlikler yaparak izciliğin keyfini çıkardı. Bozok Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri kampta gösteri yaptı. Yozgat Valisi Ziya Polat’ta akşam kampı ziyaret ederek minik izcileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi. İzciliğin çeşitli yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerin zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişmelerine büyük katkısının olduğunu vurgulayan Vali Polat, Başkurt Aslıhan Aslan a ve İzci lideri Ziya Aslan a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Velilerde iki gecelik kamp etkinliği yapan liderlere çok teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Kampta minik izciler; gece yürüyüşü,kamp ateşi,izci oyunları ve izci marşları gibi çeşitli etkinlikler yaptı. İkinci günün sonunda izciler,Yemin Töreni ile de izci oldu. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.