""

Minikler hünerlerini segiledi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 11:46

Minikler hünerlerini segiledi

Özel Solmaz Minkler Kreşi öğrencileri sundukları renkli gösteriler ve eğlence programıyla beğeni topladı.

Minikler hünerlerini segiledi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 7:00

İl Kültür Müdürlüğü salonunda yapılan etkinliğe Vali Kemal Yurtnaç, Hanımefendi, İl Kültür Müdürü Metin Halıcı, veliler ve davetliler katıldı.
Programda bir konuşma yapan Yozgat Özel Solmaz Minikler Kreşi sahibi Gülşen Solmaz “Etkinliklerimizde yanımızda olan Valimiz Kemal Yurtnaç ve değerli eşleri Dilek Hanımefendiye, günlerdir yavrularımızın çalışmalarına emek gösteren fedakar öğretmenlerimize ve desteğini hep hissettiren Velilerimize, katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza dostlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra konuşan Vali Kemal Yurtnaç ise, çocukların bir milletin geleceği, her şeyi olduğunu belirterek, “Önceki gün üniversitemizde mezuniyet programı bugünde miniklerimizin hayata atılması var. Eğitim hayat boyu devam ediyor. Eğitim doğduğunuz andan öldüğünüz ana kadar bir şeyler edinirsiniz. Bizim çocuklarımıza başlangıçta verilen eğitimler taşa kazınan bilgiler oldu” dedi.
Miniklerin ülkesi, ailesi ve hepimiz için değerli bireyler olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Onlardan beklentimiz var. Bu ülkenin yücelmesi ailelerin onlarla gurur duyması ile alakalı. Anne babalar sizinle sadece onunla gurur duyacak değiller. Siz onların evlatları olduğunuz için bizler sizinle gurur duyuyoruz. Bunu da onları aşılamak lazım. Her zaman onların yanında olacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.