""

MMO’dan LPG kursu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:59

MMO’dan LPG kursu

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO)İl Temsilciliği tarafından LPG sektöründe çalışan personellere yönelik eğitim ve belgelendirme çalışmaları kapsamında LPG Sorumlu Müdür Kursu açıldı.

MMO’dan LPG kursu
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat MMO İl Temsilcisi Tahir Demirel, yaptığı açıklamada 3 gün süren eğitimin amacının; ülke ve toplum yararları doğrultusunda kaliteli, sağlıklı, güvenli ve ekonomik tesislerin gerçekleştirilmesi LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür hizmetlerinin yerine getirilmesinde ve denetlenmesinde görev alacak üyelerin bilgi birikimlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve belgelendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Eğitimin İçeriği hakkında bilgi veren Demirel, MMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Sorumlu Müdürün Hak, Yetki ve Yükümlülükleri LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı LPG’nin Tanımı, Teknik Özellikleri ve Kullanım Alanları İlgili Standartlar LPG Otogaz İstasyonları Ekipmanları LPG Doldurma, Boşaltma Kuralları Periyodik Kontrol ve Bakımları Yangın Güvenliği İlk Yardım Temel Bilgileri “Sorumlu Müdür Kontrol Kayıt Defteri” Uygulama Esasları konularının anlatıldığını ifade etti. Demirel, eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara sertifikalarının önümüzdeki günlerde verileceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.