""

Müftü Sezik veda etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:26

Müftü Sezik veda etti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İzmir Müftülüğü ’ne atanan İl Müftümüz Salih Sezik Gazetemiz Yeniufuk’a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü Sezik veda etti
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 16:55

Gazetemiz imtiyaz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre sohbet eden Müftü Salih Sezik, 4 yıldır görev yaptığı Yozgat’ı kendi memleketi gibi gördüğünü belirterek, bu süreçte çok güzel samimi dostluklar kurduğunu söyledi.
Görev yaptığı süre içerisinde kimseye kırılmadığını kaydeden Müftü Sezik,”Yozgat’ı hep güzel anılarla hatırlayacağım. Vatandaşlarımız İzmir’de de bir kardeşlerinin olduğunu unutmasınlar. Yozgatlı vatandaşlarımıza her zaman kapımızda gönlümüzde açık olacak.”diye konuştu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Müftü Sezik’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.