""

Nursaçan’dan Tarihin En Büyük İhanet ve İstismar Hareketi Fetö konulu konferans « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:11

Nursaçan’dan Tarihin En Büyük İhanet ve İstismar Hareketi Fetö konulu konferans

Diyanet İşleri eski Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan Boğazlıyan’da Tarihin En Büyük İhanet ve İstismar Hareketi Fetö konulu konferans verdi.

Nursaçan’dan Tarihin En Büyük İhanet ve  İstismar Hareketi Fetö konulu konferans
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2018 - 7:00

Diyanet İşleri eski Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan Boğazlıyan’da Tarihin En Büyük İhanet ve İstismar Hareketi Fetö konulu konferans verdi.
15 Temmuz 2016 hain darbe kalkışmasının milletimizin büyük bir inanç ve cesaretle gerçekleştirdiği direnişle bertaraf edilmesinin 2’nci yıl dönümünde Boğazlıyan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü’nce gerçekleştirilen konferansta konuşan Diyanet İşleri eski Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan, Türkiye’nin üzerinde oynanan kirli oyunların ve hainliklerin bir kez daha gözler önüne serildiğini, 15 Temmuz gecesi yaşananları, milletin kahramanlığının yanı sıra darbe girişiminde bulunanların hainliklerinin hiçbir zaman unutulamayacağını vurguladı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Boğazlıyan’da da FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Diyanet İşleri eski Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan, “Tarihin En Büyük İhanet Ve İstismar Hareketi Fetö” konulu konferans verdi.
15 Temmuz 2016 hain darbe kalkışmasının milletimizin büyük bir inanç ve cesaretle gerçekleştirdiği direnişle bertaraf edilmesinin 2’nci yıl dönümü ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Boğazlıyan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü’nce özel belediye düğün salonunda konferans düzenlendi.
Programa; Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Müftü Mehmet Güler, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Beyaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Müftü Mehmet Güler, birlik ve beraberlik ruhunu Çanakkale’de olduğu gibi bu topraklarda ebediyen var olacağını vurgulayarak, 15 Temmuz’un milletimize ve devletimize yapılan hain bir darbe girişimi olduğunu söyledi.
“Bu Fetö’cülerin, necip Silahlı Kuvvetlerimizle hiç bir ilgisi olmayan, hiçbir zamanda olmayacak bir cuntanın, hain bir grubun hareketiydi” diyen Güler, “O karanlık gecede yaşananlara milletimizin tek yürek olarak direnmesi, demokrasinin ve milli iradenin kayda değer tarihe geçecek bir liderlik örneği sergilendi” dedi.
Diyanet İşleri eski Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan ise, “Tarihin En Büyük İhanet Ve İstismar Hareketi Fetö” konulu konferans verdi.
15 Temmuz’un Milletin demokrasi ve egemenlik sayfasında bir milat olduğunu ifade eden Nursaçan, “15 Temmuz 2016 tarihinde, ülkemiz tarihte eşine az rastlanır hain darbe girişimiyle karşı karşıya kalmıştır. 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY örgütü mensupları, bu ülkenin silahı, tankı ve uçağı ile milletimizin üzerine ateş açmış. Kahraman Milletimiz ise, bu hainlerin silahlı saldırılarına karşı bedenlerini siper ederek, ülkemizin milli birliği ve bağımsızlığını canları pahasına korudu.
Milletimiz, 15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY örgütü ve işbirlikçilerinin oyununu bozmuştur. O yüzden Kahraman Milletimizle, Şehitlerimiz ve Gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde 15 Temmuz Şehitlerimizi ve tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Bu ülke 15 Temmuz kahramanlarını hiçbir zaman unutmayacak. O gece yazdıkları destan ebediyete kadar hatırlanmaya devam edilecektir” ifadelerinde bulundu.
Programda ayrıca; Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hazırlanan “Kendi Dilinden Fetö Örgütlü Bir Din İstismarı” “Fetö Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü” ve “Deaş Dehşete Dayalı Bir Din İstismarı” konularını içeren kitap katılımcılara dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.