""

Öğrenciler hünerlerini sergiledi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:08

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

TOKİ Şehit Adem Cankurtaran Ortaokulu öğrencileri, yıl içerisinde yapmış oldukları eserleri Nova’da AVM’de sergiledi. Yoğun ilginin yaşandığı sergide, öğrenci velileri ve vatandaşlar öğrencilerin, İzmir Marşı, Akrobasi Dansı, Origamı hayvan yapımı, bağlama dinletisi ve Anneler Günü boyama etkinlikleri göz doldurdu.

Öğrenciler hünerlerini sergiledi
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 7:00

Serginin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okul idarecileri, öğrenci, öğretmen ve velileri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, sergi açılışında yaptığı konuşmada, öğrenci ve öğretmenlerini böylesine güzel bir sergi açtıkları için tebrik etti.
Çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Yazıcı, “Çocuklarımız becerilerini, yeteneklerini pratiğe dökülmesi eğitimin temel hedeflerindendir. Bu hedeflere ulaşma yolunda açılan sergide emeği geçen meslektaşlarıma, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.