""

Öğrenciler okullarına kavuştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:05

Öğrenciler okullarına kavuştu

Yozgat Mehmet Hulusi Mahallesi Mevkiine TOKİ tarafından yaptırılan 24 derslikli 4.Etap TOKİ İlkokul ve Ortaokulu öğrenciler dün itibariyle okullarında eğitim öğretime başladı. Okulda 357 öğrenci ders görürken, 17 öğretmen görev yapacak.

Öğrenciler okullarına kavuştu
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 13:05

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, yaptığı açıklamada Yozgat’ta eğitim kalitesinin yükseltilmesi için yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Kuş, “Kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler. Çok iyi biliyorum ki bu okulun açılmasını çok beklediniz ve sonunda okulumuz bugün açıldı. Sabırlı bekleyişinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
Sevgili çocuklar yeni bir binaya geçiyorsunuz. Biz sizden bu binayı eviniz kadar iyi korumanızı istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu okullar sizin ailenizin verdiği vergiler ile yapılıyor.
İçindeki sıralardan tutunda yerdeki fayanslara kadar tüyü bitmemiş yetimlerin hakları var.Ben inanıyorum ki size emanet edilen bu güzel okulu sizde sizden sonra gelen kardeşlerinize aynı şekilde bırakacaksınız.
Sizden istediğimiz derslerinize çok çalışmanız ve vatana en iyi şekilde hizmet etmeniz.Şimdiden okulunuzun hayırlı olmasını diler eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederim’’ dedi.
Konuşmaların ardından ilk ders zili çalan okulda öğrenciler büyük bir sevinçle sınıflarına koştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.