""

Öğrencilerden Rektör Karacabey’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:17

Öğrencilerden Rektör Karacabey’e ziyaret

Yozgat Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret etti.

Öğrencilerden Rektör Karacabey’e ziyaret
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2018 - 7:00

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen “ İmam Hatip Ortaokulları Arası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları’nda” Arapça Hikaye Canlandırma alanında Türkiye ikincisi olan Yozgat Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey yarışmada dereceye giren öğrencelere hediye vererek başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Okul Müdürü İdris Çetin ise Bozok Üniversitesi’nin sağlamış olduğu katkı ve desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’e teşekkür ederek plaket taktim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.