1 ay önce Gastro Antalya yarışmasından bronz madalya ile dönen Yozgat Bozok Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri, bu kez de üçüncülük elde etti. Yozgat Bozok Üniversitesi’ni uluslararası yemek yarışmalarında başarı ile temsil eden Aşçılık Programı öğrencileri, 24 üniversitenin ve alanında önemli isimlerin katıldığı 3. Gelenekten Geleceğe Mutfak Yarışması’nın Üniversitelerarası Ekip Kategorisi’ni üçüncü olarak tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise sosyal medya hesabından mesaj yayımlayarak Aşçılık Programı’nı kutladı. Rektör Karadağ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili öğrenci arkadaşlarım aldığınız ödül bizleri hem sevindirmiş hem de gururlandırmıştır. Başarılarınızın devamını diler, bu başarıya katkıları olan başta Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ediyorum.”