""

Oktay: İlk yurt içi ziyaretimizi memleketimize yaptık « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:59

Oktay: İlk yurt içi ziyaretimizi memleketimize yaptık

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ” Biz ilk yurt dışı ziyaretimizi yavru vatan diye tabir ettiğimizi Kıbrıs’a yaptık.

Oktay: İlk yurt içi ziyaretimizi  memleketimize yaptık
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2018 - 7:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ” Biz ilk yurt dışı ziyaretimizi yavru vatan diye tabir ettiğimizi Kıbrıs’a yaptık.
İlk il ziyaretimizi de kendi memleketimize, kendi topraklarımıza yapmış olduk. Dolayısıyla, bundan son derece mutluyum.”dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, memleketi Yozgat’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı görevine geldikten sonra ilk yurt içi ziyaretini memleketi Yozgat’a yapan Oktay, kentte coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Valiliği’ni ziyaret ederek resmi kurumların çalışmaları hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.
Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oktay, yeni dönemde Türkiye’nin kalkınmasının çok daha hızlanacağını belirterek, “Türkiye, önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak” dedi.
İlk yurt dışı ziyaretini Kıbrıs’a, ilk yurt içi ziyaretini ise memleketi Yozgat’a yaptığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Biz ilk yurt dışı ziyaretimizi yavru vatan diye tabir ettiğimizi Kıbrıs’a yaptık.
İlk il ziyaretimizi de kendi memleketimize, kendi topraklarımıza yapmış olduk. Dolayısıyla, bundan son derece mutluyum.
Hemşehrilerimle, dostlarımızla burada görüşüyor olmak, birlikte oluyor olmak apayrı bir güzellik, insanın kendisini vatanında hissediyor olması, kendi öz toprağında hissediyor olması bir ayrıcalık.
Bu sıcak karşılamadan sonra valimizden Yozgat ile ilgili geniş bir brifingini aldık. Hemen hemen son 16 yıldır yapılan işlerle ilgili ve öncesi, bundan sonra da neler yapılabileceğiyle alakalı fikir teatisinde bulunduk” diye konuştu.
‘ENGELLERİ HIZLI
ŞEKİLDE AŞACAĞIZ’
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yeni dönemde işler daha hızlı ilerleyecek. Türkiye’nin kalkınması çok daha hızlanıyor olacak.
Türkiye önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak. Ben inanıyorum, her ile olduğu gibi Yozgat’a da mutlak şekilde yansıması olacaktır.
Biz bunun detay çalışmalarını zamanla yapıyor olacağız. Yoğunlaşarak devam ediyor olacağız.
Bundan sonraki işlerin Yozgat’ta da bütün Türkiye’de olduğu gibi nasıl daha hızlı yürütülebileceği ile alakalı ilimizi ilçeleriyle birlikte nasıl kalkındırıyor olacağımızla alakalı hep birlikte ekip olarak yolumuza devam ediyor olacağız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.