""

Oktay’ın gelişi Yozgat siyasetinde birlikteliği sağladı « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 00:22

Oktay’ın gelişi Yozgat siyasetinde birlikteliği sağladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın memleketi Yozgat’a gelişi siyasi yönden birlikteliği sağladı.

Oktay’ın gelişi Yozgat siyasetinde birlikteliği sağladı
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2018 - 7:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın memleketi Yozgat’a gelişi siyasi yönden birlikteliği sağladı.
Bugüne kadar eşine nadir rastlanılan devlet büyüklerini karşılamada Yozgat’a Milletvekili Ethem Sedef ve CHP Milletvekili Ali Keven’inde bulunması şehir adına bir ilki yaşattı. Yozgat, yıllardır böyle bir siyasi birlikteliğin hasret ini çekerken Sayın Oktay’ın bu birlikteliği sağlaması, şehir adına olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Yozgat siyasi yönden böyle bir birlikteliği sağlaması, ilin her yönden gelişmesini ve kalkınmasını hızlandıracaktır. Ortak payda Yozgat ise, bu anlamda bu birliktelik oldukça önem arz ediyor.
Siyasi kimlikleri bir tarafa bırakarak Yozgat’ın sorunlarının ele alınması, fikir ve düşüncelerin paylaşılması kent adına büyük bir kazanımdır. Bu tür siyasi birlikteliklerin bundan sonrada devam etmesi şehrin hedeflenen noktaya gelmesinde önemli bir rol oynayacaktır.
Siyasetteki bu önemli gelişme Yozgat yerel inde de örnek alınarak, sivil toplum kuruluşlarına yansımasını sağlayacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.