""

Olası yağışlara karşı mazgal temizliği « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 16:30

Olası yağışlara karşı mazgal temizliği

Akdağmadeni Belediye ekipleri tarafından ilçede şiddetli yağışlara karşı mazgallar açılarak temizlik çalışması yapıldı.

Olası yağışlara karşı mazgal temizliği
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 18:30

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın, olası şiddetli yağış nedeniyle oluşabilecek su birikintisi ve baskınlara karşı mazgallar sökülerek temizlik yapıldığını söyledi.
Belediye Başkanı Nezih Yalçın, “Şiddetli yağışlarda meydana gelebilecek tıkanma, su birikintisi ve baskınlarına sebebiyet vermemek üzere ilçemizdeki tüm menfez ve mazgallar ekiplerimiz tarafından temizleniyor.
Ekiplerimiz rutin olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarda, mazgal demirlerini kaldırarak içerisinde biriken ve su baskınlarına neden olabilecek atıkları toplayıp, hummalı bir çalışma yaptı. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılara göre Yozgat çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızı oluşması muhtemel ani sel – su baskını – yıldırım- yerel dolu yağışı- ani kuvvetli rüzgar- kısa süreli fırtına – ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.”şeklinde konuştu./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.