""

Ortaokullar arası TUBİTAK bilim fuarları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:13

Ortaokullar arası TUBİTAK bilim fuarları devam ediyor

Yozgat ortaokullar arası TÜBİTAK 4006 Bilim fuarları projesi kapsamında Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulunda etkinlik düzenlendi.

Ortaokullar arası TUBİTAK  bilim fuarları devam ediyor
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

Okulda düzenlenen Bilim –Teknoloji ve Resim Sergisinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Kazım Arslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı birlikte keserek sergi ve stantlar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
Belediye Başkanı Kazım Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencilerin çok güzel eserler ortaya çıkardığını belirterek okul idarecilerine, öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.
Okul Müdürü İdris Çetin yaptığı açıklamada öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederek, ” Çocuklarımız ilginç ve güzel çalışmalara imza attılar. Öğretmen, veli, öğrenci hep birlikte el ele verip üçlü bir etkinliği ilk kez biz başarmış olduk. Hem TUBİTAK Bilim- Teknoloji Sergisi, hem Resim Sergimizle hem de Hayır Kermesimizle okullarımıza örnek olduk. Bizi yalnız bırakmayan velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.