""

Öz Orman İş Sendikası İftar geleneğini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:45

Öz Orman İş Sendikası İftar geleneğini sürdürüyor

Öz Orman – İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, her yıl olduğu gibi bu yılda memleketi Yozgat’ta iftar yemeği vererek, iftar geleneğini bu yılda sürdürdü.

Öz Orman İş Sendikası İftar  geleneğini sürdürüyor
Son Güncelleme :

01 Haziran 2018 - 7:00

Nohutlu Tepesi Yozgat Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine; Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir, Orman ve Su İşleri İl Müdürü Cihan Eğilmez, Öz Orman – İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü personeli ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri aileleri ile birlikte katıldı.
İftar sonrası birer konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz birlik beraberlik vurgusu yaparak, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerdir. Geçmişte din kisfesi altına ülkemizin kılcal damarlarına kadar yerleşmiş FETÖ ülkemize en büyük kötülüğü yapmıştır. 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz iradesiyle demokrasimize sahip çıkmıştır. Bu vesile ile bugün bu iftar programını düzenleyen Öz Orman – İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin’e teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan’da yaptığı konuşmada sendikal faaliyetlere büyük önem verdiğini belirterek, Öz Orman-İş Sendikası üyelerinin hiçbir menfaat gözetmeksizin samimi farklı, içten insanlardan oluştuğunu söyledi. Sendika olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Aslan, üyelerinin sorunlarını her zaman kendi sorunları olarak gördüklerini ve çözüme kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini ifade etti.
Aslan, iftar programını düzenleyen Öz Orman-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin’e teşekkür etti.
Şube Başkanı Ramazan Şahin’de her yıl ramazan ayında iftar programı düzenlediklerini belirterek, katılımlarından dolayı Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve davetlilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.