""

Özbek aday adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:15

Özbek aday adaylığını açıkladı

Ziraat Mühendisi Ahmet Özbek, 27. Dönem milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığını açıkladı. Özbek, Sorgun’da düzenlediği basın toplantısı ile neden aday olduğunu kamuoyuna anlattı.

Özbek aday adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

Memlekete hizmet etme amacı ile yola çıktığını dile getiren Ahmet Özbek, siyasi menfaatler, maddi bir ikbal veya kendini kanıtlamak amacıyla aday olmadığını söyledi.
Özbek, “Bir ülkü ocakları mensubu ve ocaklı bir genç olarak karşınızdayım ve sizlerden destek istiyorum. Memleketimizi, vatanımızı, Devletimizi, Milletimizi ve Bayrağını canından çok seven, makam, mevki gözetmeyen, ve hatta sonunda çile olan bir yola çıkıyorum. Kapalı kapılar ardında hesap, kitap yapmadan dimdik karşınızdayım. Biz teşkilatımızın ve davamızın içinde büyüyerek, hizmet ederek, verilen hiç bir göreve gocunmadan bu günlerimize geldik. Şimdide anamızın ak sütü gibi helal olduğuna inandığım Türk Milletinin vekilliğine talibim. Dertleri biliyoruz, memleketimizin yoksulluğu, geri kalmışlığı ve özellikle meslek itibariyle içerisinde bulunduğum tarım ve hayvancılık sektörünün Yozgat’ta ki sorunlarının farkındayım. Tecrübe ve önerilerimle yüce Türk milletinin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde memleketimizin bu sorunlarının üzerine gücüm yettiğince gideceğimi bilmenizi istiyorum. Gençliğimin verdiği enerjiyi memleketime hizmet için harcayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.