""

Özel İdare çalışmalara başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:54

Özel İdare çalışmalara başladı

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına başladı.

Özel İdare çalışmalara başladı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 12:53

Geçtiğimiz yıl faaliyete giren ve saatte 240 ton BSK asfalt üreten tesis ile alt yapısını güçlendiren İl Özel İdaresi yaz aylarının gelmesi ile birlikte köy yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor.
2018 yılı Köy-Des projesi yatırım programı çerçevesinde Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar köy gurup yolları sıcak asfalt çalışmaları başladı.
Vali Kemal Yurtnaç Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar yolları alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Tüm köy yollarını sıcak asfaltla buluşturmak için hedef koyduklarını belirten Vali Yurtnaç, “Geçtiğimiz sene İl Özel İdaresi bünyesine 240 tonluk bir asfalt plenti kurduk. Mevcutta 80 tonluk tesisimizle birlikte saatte 320 ton BSK sıcak asfalt üretebiliyoruz.
Önceki sezon Doğankent-Karayakup arasında 16 kilometrelik gurup yolunu sıcak asfaltla buluşturmuştuk. Sezonun açılması ile birlikte çalışmalarımız başladı.
Hacıfakılı-Kırlar ve Çaypınar gurup yolunu da sıcak asfaltla buluşturuyoruz” dedi.
Vatandaşların artık standardı yüksek ve kaliteli yollardan köylerine gidip geleceklerini ifade eden Vali Yurtnaç, “Nasıl ki şehirlerimizin, ilçelerimizin yol standardı yüksek ise köylerimizin yol standardı da yüksek ve kaliteli olacak. Nüfusu fazla, trafiği yoğun olan köylerimizden devam ederek tüm köylerimiz sıcak asfalta kavuşmuş olacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.