""

Özel İdare ile İşbirliği Protokolü imzalandı « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 20:50

Özel İdare ile İşbirliği Protokolü imzalandı

Yozgat Bozok Üniversitesi ve İl Özel İdaresi arasında kampüs alanındaki kaldırım ve sert zemin düzenlemelerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Özel İdare ile İşbirliği  Protokolü imzalandı
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 18:49

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr. Mustafa Kocakaya arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitenin çehresinin güzelleştirilmesi noktasında somut adımlar atıldı. İmza töreninde Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr.Mustafa Kocakaya’ya Rektör Danışmanı Faysal İnanır’da katıldı.
Öğrenciler için yeşil dostu, çevreci ve daha yaşanabilir bir kampüs hedeflediklerini dile getiren Üniversite Rektörü Prof.Dr.Evren Yaşar, üniversite yerleşkesinde alt ve üst yapıya yönelik çalışmalara hız verdiklerine dikkat çekti.Rektör Yaşar, kampüs içindeki kaldırım ve sert zemin çalışmalarının da bu hedef dahilinde gerçekleştirildiği ve çok kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı.
Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr.Mustafa Kocakaya ise üniversitenin çevre düzenlemesinde desteklerini esirgemeyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve kurum çalışanlarına teşekkür etti./Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.