""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Pastalı doğum günü sürprizi « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 16:01

Pastalı doğum günü sürprizi

Gazetemiz Yeniufuk’un ortakları Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş, mesai arkadaşlarından yaş günü sürpriziyle karşılaştılar. Bekir Çaylak 61 yaşına, Cemil Mermertaş ise 51 yaşına girmenin heyecanını mesai arkadaşları ile birlikte yaşadı.

Pastalı doğum günü sürprizi
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 12:00

Gazetemiz Yeniufuk’un ortakları Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş, mesai arkadaşlarından yaş günü sürpriziyle karşılaştılar. Bekir Çaylak 61 yaşına, Cemil Mermertaş ise 51 yaşına girmenin heyecanını mesai arkadaşları ile birlikte yaşadı.

Mesai arkadaşlarının önceden planladığı bu sürpriz etkinlik, Yeniufuk ekibinin birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş, hem iş hem de kişisel hayatlarında sevdikleri tarafından bu özel günlerinde yalnız bırakılmadılar.

Kutlama sırasında masanın üzerindeki pastanın üzerinde “Mutlu Yıllar Bekir ve Cemil” yazısı dikkat çekerken, ortama  gülüşmeler ve samimi sohbetler etkinliğe ayrı bir renk kattı./Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.