""

Peynirin yeni adresi Kaya Çiftliği satış mağazası açıldı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:38

Peynirin yeni adresi Kaya Çiftliği satış mağazası açıldı

Yozgat’ta Kaya çiftliği peynirin kalbi fabrika satış mağazası Lise Caddesi Atalay İş merkezinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Peynirin yeni adresi Kaya Çiftliği satış mağazası açıldı
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgat’ta Kaya çiftliği peynirin kalbi fabrika satış mağazası Lise Caddesi Atalay İş merkezinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış öncesi Mehteran Takımı gösterisi beniyle izlendi.
Açılışa Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, MHP Milletvekili Ethem Sadef, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, TSO Başkanı Sinan Çelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, ve vatandaşlar katıldı.
Açılış sonrası açıklama yapan, Kaya Çiftliği işletme sahibi Hayati Ruşen, Çok çeşitli peynir, zeytin gibi kahvaltılık ürünlerin yer aldığı Kaya çiftliği peynirin kalbi fabrika satış mağazasının 97. Şubesinin Yozgat’ta açılışını yapmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.
Ruşen, “ Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra diğer şarküteri ürünlerini fabrika satış fiyatımızla müşterimize sunacağız. Ürünlerimiz fabrika satış mağazası şeklinde.
İkinci, üçüncü eller olmadan müşteriye ürünü direkt ulaştıran bir firmayız.
Ürünlerimiz çok çeşit. Türkiye’nin tüm yöresel ürünleri mevcuttur.
Çeçil peynirinden Deri tulumuna kadar, Çerkez peynirinden Hellim peynirine kadar tüm peynir çeşitleri var.
Gemlik zeytinleri reçel pekmez çeşitleri, helva, Antep salçası acılı biberler, tatlı biber, salatalarımız, yani bir insanın kahvaltıya oturduğunda aklına gelebilecek her ürünü, balından pekmezinden zeytininden bütün ürünleri en kaliteli en uygun şekilde müşterilerimize sunmaya çalışacağız.
Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Mağazada 7 kişi istihdam ettiklerini vurgulayan Ruşen, ileriki dönemlerde bu sayıyı daha da artırarak Yozgat ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istediklerini ifade etti.
Belediye başkanı Kazım Arslan ise, bu tür işletmelerin sayılarının artmasının Yozgat ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağladığını belirterek, işletme sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.