""

Polis ve jandarma’dan öğrencilere bilgilendirme « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 07:27

Polis ve jandarma’dan öğrencilere bilgilendirme

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle öğrencilere güvenlik güçlerinin görevleri ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. Bu önemli etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir, öğrenciler ve bilgilendirme yapan İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü ilgili birim ekipleri katıldı.

Polis ve jandarma’dan öğrencilere bilgilendirme
Son Güncelleme :

27 Ekim 2023 - 17:38

Etkinlik kapsamında, Jandarma ve Emniyet ekipleri, katılımcılara kendi kurumlarını ve yaptıkları faaliyetleri tanıtarak, günlük hayatta karşılaşılan sorunlarla nasıl başa çıkılacağına dair önemli bilgiler aktardı. Öğrencilerin merak ettiği sorular da titizlikle yanıtlandı.
İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “Öğrencilerimizin güvenliği ve bilinçli bir şekilde yetişmeleri toplumumuzun geleceği açısından son derece önemlidir. Bu etkinlikle, öğrencilerimize polis ve jandarmanın rolü, görevleri ve toplum içindeki yerleri hakkında doğru bilgiler vermek istedik. Ayrıca, öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da faydalı ipuçları paylaştık.” dedi.
İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri de etkinliğin öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Güvenlik güçlerimizin nelerle uğraştığını, hangi şartlar altında görev yaptıklarını anlamaları, gençlerimizin daha bilinçli ve güvenli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Bu tür etkinliklerle toplum ile güvenlik güçleri arasındaki bağları güçlendiriyoruz.” şeklinde konuştular. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.