""

POMEM öğrencilerinden müzik şöleni « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:10

POMEM öğrencilerinden müzik şöleni

Novada AVM’de Yozgat POMEM öğrencileri birbirinden müthiş şarkılarla adeta müzik şöleni yaparken halk oyunları ekibinin gösterisi de ayakta alkışlandı.

POMEM öğrencilerinden müzik şöleni
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2018 - 7:00

Novada AVM’de Yozgat POMEM öğrencileri birbirinden müthiş şarkılarla adeta müzik şöleni yaparken halk oyunları ekibinin gösterisi de ayakta alkışlandı.
Dinleyenleri zaman zaman duygulandıran, zaman zaman eğlendiren, zaman zaman da vatan millet marşlarıyla coşturan şarkılar, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Novada AVM’de yapılan etkinliğe Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Şaban Kütükoğlu, Novada AVM Müdürü Ali Güler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
15 Temmuz’un hain darbe girişimi yıl dönümü nedeniyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Novada AVM Müdürü Ali Güler, Novada AVM olarak her zaman sosyal sorumluluk projeler ine önem vermekteyiz. 15 Temmuz darbe girişimi yıldönümü nedeniyle Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Şaban Kütükoğlu Bey ile yaptığımız görüşmeler neticesinde öğrencilerimiz burada vatandaşlarımıza konser verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Şaban Kütükoğlu ise, bizler üzerimizde taşıdığımız bu üniformanın ağırlığının farkında olan bireyler olarak Türk Devletini ve Türk milletini yıkmak ve parçalamak isteyen hainlerin karşısında duvar öreceğiz. Bu hainlere Türk polisi olarak fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Novada AVM’de öğrencilerimiz tarafından kahramanlık türküleri ve halk oyunları ekibinin gösterisi oldu. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.