""

Rafadan Tayfa Çocuklarla Buluştu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:01

Rafadan Tayfa Çocuklarla Buluştu

Türkiye’de en fazla izlenen ve aynı zamanda yerli üretim olan Rafadan Tayfa çizgi film ekibi Yozgat’ta çocuklarla buluştu.

Rafadan Tayfa Çocuklarla Buluştu
Son Güncelleme :

05 Haziran 2018 - 7:00

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü’nün bir sosyal sorumluluk projesi olan ve Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü’nün organize ettiği çocukların ve gençlerin sağlıklı yaşama teşvik edilmesi ve hareketli yaşama özendirmesi amacıyla düzenlenen “Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa”, müzikal gösterisi Novada AVM’de düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, sağlık il müdürlüğü yöneticileri, çalışanları ve anne, babalarıyla birlikte gelen minikler katıldı.
Çocukların ilgiyle, gözlerini kırpmadan izledikleri gösteri yaklaşık bir saat sürdü. Etkinlikte Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklara, sağlıklı beslenme, ağız ve diş sağlığı, el hijyeni, hareketli yaşam, tuz kullanımı ve obezite konularında bilgiler verildi.
Meraklı gözler ile Rafadan Tayfa ekibim izleyen çocuklara İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından balon, şapka, broşür, diş fırçası ile macunu dağıtıldı. Yüzlerce çocuk Novada AVM’de gönüllerince eğlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.